Home » Leefbaarheid » Wie wind zaait, zal storm oogsten!

 
 

Wie wind zaait, zal storm oogsten!

 

nieuwjaarsreceptie provinciehuis Groningen

Actiegroep Storm Meeden zal op maandag 15 januari aanwezig zijn op de nieuwjaarsreceptie in het provinciehuis in Groningen. De actiegroep roept alle sympathisanten en slachtoffers van windparken op om “er getuige te zijn van hoe onze bestuurders zich ongegeneerd op de borst slaan voor de wanprestatie die ze geleverd hebben en hoe ze elkaar succes wensen met het vervolg”, schrijft Storm Meeden in haar persbericht.

Tijdens de nieuwjaarsborrel wil de actiegroep gedeputeerde William Moorlag en de andere bestuurders tekst en uitleg vragen over waarom de inwoners van het aardbevingsgebied wel hun leefomgeving als bedreigd mogen beschouwen, maar de inwoners van het gebied dat getroffen gaat worden door een overlast veroorzakend en permanente gezondheidsbedreigend windpark totaal genegeerd worden. Jan Hendriks van Storm Meeden: “We gaan met z’n allen aan het voltallige provinciebestuur duidelijk maken dat er helemaal niets te vieren valt.”

Overrijp fruit en rotte eieren

Wim de Bruijn uit Meeden biedt sinds zondagavond overrijp fruit en rotte eieren aan op Marktplaats om mee te nemen naar de nieuwjaarsreceptie. De Bruijn is een felle tegenstander van een windmolenpark nabij zijn woonplaats en wil met deze ludieke actie reuring houden.

 

Share Button

Tags: ,

Laat uw mening horen!

Reageer op de Facebookpagina of via Twitter.