Home » Archief » Wie loaten onze stem heuren!

 
 

Wie loaten onze stem heuren!

 

Bloedzuigers

De afgelopen zes weken hebben de Groningers in Opstand zichzelf op de wereldkaart gezet en hoe! Met ludieke acties, Groninger nuchterheid en volhardendheid zetten zij zichzelf met een doelgericht Facebookoffensief in het brandpunt van de belangstelling! Eind december 2013 wisten weinigen buiten de provinciegrenzen wat het noeste volkje uit het Hoge Noorden al generaties lang voor negatieve bruidsschat had meegekregen door de winning van gas, zout en magnesium. Grote schade werd toegebracht aan bebouwing en bodem in het wingebied. Honderden miljarden, uit Groninger bodem losgetrokken euro’s, werden met gulle hand verkwist: potverteren in optima forma! Deze schade stapelde zich bovenop de al generaties lang terugtrekkende Groninger arbeidsmarkt en krimpende voorzieningen.

De rijkste provincie van Europa is als een paria behandeld en afgescheept met een fooi. Welzijn, veiligheid, werkgelegenheid en de toekomst van het wondermooie Groningen is nu in het gedrang.

Maar wij Groningers laten ons niet langer de vette klei opsturen met aalmoezen, wij willen dat er oprecht geluisterd wordt en onze zorgen serieus genomen worden. De aanstaande gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart aanstaande hebben we ons nu toegeëigend als wapen. Met ons moet vanaf NU terdege rekening worden gehouden!

Op 17 februari is de ludieke maar tegelijk bloedserieuze verkiezingscampagne Groningen stemt Blanco van start gegaan. Om de politiek te laten inzien dat het ons, Groningers, verrekte menens is, schenken wij onze stem niet zonder tegenprestatie aan protestpartijen. Zij halen hier onverdiend en over onze ruggen winst uit. Wij doen dit anders!

Wij kiezen in deze ludieke campagne voor programmapunten die we zelf inbrengen, stellen onszelf in elke gemeente kandidaat, brengen massaal een blanco stem uit op onszelf en zorgen daarmee als het ware voor lege zetels. Door onze blanco stem uit te brengen zorgen we voor een geweldloze revolutie. Nieuwsgierig hoe wij Groningers dat doen? Ga dan naar onze campagnesite en Facebookpagina en lees hoe wij en ook jij je stem kunt laten horen!

Samen schrijven wij – Groningers – geschiedenis!

Share Button

Laat uw mening horen!

Reageer op de Facebookpagina of via Twitter.