Home » Columns » Het sprookje van AkzoNobel

 
 

Het sprookje van AkzoNobel

 

Brandweer-Chemiepark-Delfzijl-AkzoNobelStork en AkzoNobel Delfzijl sluiten overeenkomst voor vijf jaar

Maandag 24 oktober 2011

Stork Technical Services heeft op 1 oktober 2011 een Overeenkomst Technische Activiteiten met AkzoNobel Industrial Chemicals afgesloten om ook de komende 5 jaren wederom technisch onderhoud, project-werkzaamheden en onderhouds-stops uit te voeren op het Chemie Park Delfzijl.

Na de overname door Stork Technical Services van de Technische Dienst van AkzoNobel Delfzijl in oktober 2006, heeft Stork met deze verlenging van de bestaande 5-jarige onderhoudsovereenkomst haar positie voor nog eens vijf jaar weten te consolideren. Stork Technical Services opereert al jaren op het Chemie Park Delfzijl en heeft zich de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in met name het onderhoud en het uitvoeren van onderhoudsstops. Dit heeft geresulteerd in diverse meerjarige overeenkomsten met de op het Chemie Park Delfzijl gevestigde bedrijven. Door het aanbieden van een zeer breed servicepakket en haar aanwezigheid op de locatie Delfzijl heeft Stork Technical Services wederom met hun Thinking & Doing manier van werken de toegevoegde waarde ook voor de regionale industrie in Groningen bewezen.

Naadloos

Fester Oosterhuis, Site Manager AkzoNobel in Delfzijl: “Door het aanbieden van een geïntegreerd servicepakket, waarin door iedereen vanuit de verschillende Business Lines van Stork samen wordt gewerkt met onze medewerkers, is het eindresultaat voor beide partijen optimaal”. De nieuwe “Overeenkomst Technische Activiteiten Delfzijl” sluit naadloos aan op de strategie van Stork, waarbij de focus ligt op langdurige relaties met haar klanten en de daaruit voortvloeiende integrale samenwerkingsverbanden tussen de beide partijen.

Over Stork Technical Services

Stork Technical Services, een volledige dochteronderneming van Stork B.V., is een wereldwijde leverancier van kennisgebaseerde Asset Integrity Management-diensten voor de olie & gas-, power- en chemische sector. Van concept tot en met uitvoering streeft Stork Technical Services ernaar om haar klanten te helpen risico’s te verminderen, veiligheid te garanderen en de milieuprestaties te verbeteren. Met 14.500 medewerkers wereldwijd bieden we innovatieve oplossingen en integreren we denken en doen op het gebied van asset integrity, consultancy, onderhoudsconcepten, reparatie, renovatie, nieuwbouw, verhuizingen, diensten en andere gerelateerde, complexe projecten.

Veel beloven, weinig geven…..

Miranda Vink Angerman

Share Button

Laat uw mening horen!

Reageer op de Facebookpagina of via Twitter.