Home »

 
 

Contact

 

Voor vragen, tips, suggesties, opmerkingen en klachten kun je ons mailen op het algemene e-mailadres:

GroningeninOpstand [apenstaartje] Gmail [punt] nl

Voor vragen over copyright verwijzen wij je graag door naar onze disclaimer.

Publicitaire ondersteuning

Wil je of ga je een actie organiseren? Wij helpen graag mee met het uitdenken en ondersteunen van acties van maatschappelijk betrokken personen, actiegroepen of organisaties. Dit doen wij door middel van het leveren van vlaggen, het ontwerpen van posters en een hoop publiciteit. Wij bieden kosteloos een podium voor alle problematiek op het gebied van welzijn, veiligheid en werkgelegenheid in Groningen: van gaswinning en (persoonlijke) geschillen met gemeente of corporaties tot het verdwijnen van arbeidsplaatsen of een pinautomaat uit een dorp.

Maak gebruik van het platform

Als onafhankelijk platform zonder commerciële belangen kunnen wij elke hulp gebruiken. Hierbij kun je denken aan het insturen van nieuws, columns, foto’s, afbeeldingen. Dit kan ook anoniem. Je kan je ook aanmelden als redacteur, fotograaf of video-bewerker. Wij bieden je de mogelijkheid om jouw mening of verhaal of die van je actiegroep of organisatie te delen op onze website.

Pers & media

Het platform Groningen in Opstand is al een aantal keren in de media geweest. Wil je ook een interview aanvragen of op onze perslijst worden geplaatst? Stuur dan een e-mail. Wij hebben op aanvraag een persmap ter beschikking met beeldmateriaal.

In alle gevallen trachten wij e-mailberichten z.s.m. te behandelen, maar door de vele reacties kan het even duren voordat je een antwoord krijgt. E-mail wordt altijd vertrouwelijk behandeld.

Share Button